МУЛЬТИМЕДІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У МУЗИЧНО-ТЕОРЕТИЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Khodorovska, I. M. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.62 У статті розкривається одна з актуальних проблем сучасної музично-педагогічної освіти, а саме: використання мультимедійних технологій у музично-теоретичній підготовці майбутнього вчителя музичного мистецтва. Автор статті висвітлює найбільш поширені мультимедійні продукти, що застосовуються у сучасній практиці викладання музично-теоретичних дисциплін.