ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ РОБОТИ ЗІ СТУДЕНТСЬКИМ ХОРОВИМ КОЛЕКТИВОМ В КОНТЕКСТІ МОДЕРНІЗАЦІЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ - Ryabinko, S. M. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.14549 Статтю присвячено дослідженню актуальної сучасної педагогічної проблеми — підготовки студентів до організації вокально-хорової роботи в школі. Виявлені основні теоретико-методичні підходи до розв’язання сучасних проблем вокально-хорової роботи та підготовки майбутнього вчителя музики у контексті сучасних вимог до вищої мистецької освіти. Визначено комплекс функцій, методів та засобів підготовки студентів до організації вокально-хорової роботи школярів.