ФОРМУВАННЯ ВМІНЬ ДЖАЗОВОГО АКОМПАНЕМЕНТУ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ У ПРОЦЕСІ ФОРТЕПІАННОГО НАВЧАННЯ - Pavlenko, A. M. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.118122 У статті висвітлено шляхи формування вмінь джазового акомпанементу майбутнього вчителя музики у процесі фортепіанного навчання. Розкрито жанрово-стильові особливості сольних фортепіанних джазових стилів, специфіку акомпанування у джазовому тріо. Запропоновано метод та музично-творчі завдання для ефективного формування вмінь джазового акомпанементу.