ТВОРЧА ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ ЯК ОСНОВА ПРОФЕСІЙНОГО САМОРОЗВИТКУ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА - Muzyka, O. Ya. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.113117 У статті здійснено теоретичний аналіз важливої проблеми мистецько-педагогічної освіти — творчої індивідуальності майбутнього вчителя образотворчого мистецтва як необхідної складової його професійного саморозвитку. Розкрито загальне значення понять «індивідуальність», «творча індивідуальність», «творча індивідуальність учителя». Виокремлено сутність і основні якості, ознаки творчої індивідуальності вчителя образотворчого мистецтва.