ІННОВАЦІЇ В СУЧАСНІЙ ХОРЕОГРАФІЧНІЙ ПРОФЕСІЙНІЙ ОСВІТІ - Vyetrynska, A. V. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.5961 У статті описано історію вивчення питань мистецької освіти, проаналізовано сучасну систему вищої хореографічної підготовки. Представлено актуальні форми університетських занять, зокрема нововведення ХХІ ст. у викладанні фахових дисциплін та підготовці спеціалістів-хореографів.