СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА ВІДКРИТІСТЬ ПРОФЕСІЙНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: УМОВИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Padalka, G. M. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.813 У статті розкриваються проблеми забезпечення соціально-педагогічної відкритості мистецької освіти на основі досягнення взаємодії особистісної мотивації і професійного цілепокладання студентів у процесі підготовки. Визначено педагогічні умови і методи спонукання студентів до самореалізації шляхом активізації їхньої творчої діяльності, а також за допомогою особливостей впровадження інтеграційних підходів до набуття особистістю індивідуального і суспільно зорієнтованого досвіду у фаховій діяльності.