ЕТНОРЕГІОНАЛЬНИЙ ПІДХІД У МЕТОДИЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Putsyk, olga A. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X201611304 У статті проаналізовано необхідність застосування етнорегіонального підходу у методичній підготовці майбутнього вчителя музичного мистецтва; виявлено специфіку методологічних підходів до вивчення художньої культури в аспекті регіонального компонента; визначено можливості формування у майбутніх вчителів музичного мистецтва розуміння значимості культурних цінностей власного регіону.