ФОРМУВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНО-ЕСТЕТИЧНОГО ІНТЕРЕСУ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА ДО НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ НА ЗАНЯТТЯХ З ХОРОВОГО ДИРИГУВАННЯ - Nyzhnyk, T. M. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X201611216 У статті розглядається проблема формування пізнавально-естетичного інтересу майбутніх учителів музичного мистецтва до навчального матеріалу на заняттях з хорового диригування; розкриваються особливості змісту навчально-музичного матеріалу, зокрема хорового репертуару, його добору та організації; визначено різновиди музичного досвіду студента в контексті добору педагогічного репертуару.