КОНЦЕПТ РУХУ У МУЗИЧНІЙ ТВОРЧОСТІ, ТЕОРІЇ ТА ПЕДАГОГІЦІ 20-30-Х РОКІВ ХХ СТ. - Vyshynskyi, V. V. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X201615661 У статті досліджено концепт руху в музично-педагогічних системах першої третини ХХ ст., визначено його значення для музичної творчості та теорії зазначеного періоду, вивчено характер використання поняття в музично-теоретичних системах художніх епох минулого.