ОСОБЛИВОСТІ ІНСТРУМЕНТАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА НА ЗАНЯТТЯХ КОНЦЕРТМЕЙСТЕРСЬКОГО КЛАСУ - Khodorovskyi, V. I. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.16871 У статті окреслено одну з актуальних проблем сучасної музично-педагогічної освіти — концертмейстерську підготовку майбутнього вчителя музичного мистецтва. Автор статті висвітлює особливості занять концертмейстерського класу, на яких майбутній вчитель музики отримує комплекс знань, умінь та навичок, необхідних для подальшої успішної професійної діяльності.