ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ ХУДОЖНЬО-ТВОРЧОЇ СИНЕСТЕЗІЙНОСТІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА ІНТЕГРОВАНИХ УРОКАХ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Rakhmanova, O. K. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.15053 Статтю присвячено аналізу та розкриттю методологічної сутності поняття «педагогічні умови», виявленню педагогічних умов, які впливають на процес розвитку художньо-творчої синестезійності молодших школярів та розкривають особливості їхньої художньо-творчої синестезійності і креативного потенціалу на інтегрованих уроках музичного мистецтва, що сприяє свідомій орієнтації в системі художніх цінностей.