ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ТА ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ХОРОВЕ ДИРИГУВАННЯ» - Тeriaieva L. A. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.14144 Сприятливі педагогічні умови, створені викладачем на заняттях з хорового диригування, позитивно впливають не тільки на формування методичної компетентності, але й на якісну підготовку майбутніх учителів музики до практичної діяльності.