УКРАЇНСЬКИЙ ПІСЕННИЙ ФОЛЬКЛОР У МУЗИЧНОМУ ВИХОВАННІ ШКОЛЯРІВ - Kablova, T. B.; Pavlova, S. O. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.12832 Статтю присвячено розгляду педагогічного потенціалу українського пісенного фольклору в аспекті музичного виховання школярів. Зокрема, розглядається мистецька форма фольклорного вокального ансамблю та специфіка його репертуару в зазначеному контексті. Окремо наголошується на арт-терапевтичній складовій українського пісенного фольклору.