ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ХОРЕОГРАФІЇ В СИСТЕМІ ХОРЕОГРАФІЧНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ В КОНТЕКСТІ УЧАСТІ ВИПУСКОВОЇ КАФЕДРИ В КОМПЛЕКСНОМУ НАУКОВОМУ ПРОЕКТІ - Androshchuk, L. M. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.12327 У статті розглянуто підготовку майбутнього вчителя хореографії в системі хореографічно-педагогічної освіти в контексті участі випускової кафедри в комплексному науковому проекті. Представлено основні завдання проекту у контексті формування творчого потенціалу майбутнього вчителя хореографії. У ході дослідження проаналізовано мету та завдання підтеми комплексного наукового проекту «Теоретичні та методичні засади формування ворчого потенціалу майбутнього вчителя хореографії», висвітлено результати дослідження аналітичного (2015) та пошуково-діяльнісного (2016) етапів, обґрунтовано практичну цінність одержаних результатів.