ІСТОРИЧНІ ПЕРЕДУМОВИ СТАНОВЛЕННЯ ВІТЧИЗНЯНОЇ ІНСТРУМЕНТАЛЬНОЇ ГІТАРНОЇ ОСВІТИ В КОНТЕКСТІ РОЗВИТКУ МУЗИЧНОЇ ОСВІТИ - Kovalenko, A. S. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.8691 У статті розглядаються історичні події, що вплинули на динаміку формування інструментальної гітарної освіти в Україні, аналізуються причини відставання становлення вітчизняної інструментальної гітарної освіти в системі музичної освіти та європейських тенденцій.