ПОЧАТКОВІ СПЕЦІАЛІЗОВАНІ НАВЧАЛЬНІ МИСТЕЦЬКІ ЗАКЛАДИ В СИСТЕМІ НЕПЕРЕРВНОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ - Babichenko N. О. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.5458 Статтю присвячено висвітленню сутності та значення початкових мистецьких навчальних закладів в системі неперервної мистецької освіти. Визначено поняття та значущість неперервної мистецької освіти, зокрема музично-естетичної, значення початкових мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) у розвитку, вихованні та професійному мистецькому спрямуванні молодого покоління. З’ясовано значення, проблеми та перспективи мистецьких шкіл у справі збагачення та піднесення духовної та музичної культури українського народу.