СЕМІОТИЧНИЙ ПІДХІД У ФОРМУВАННІ ДУХОВНИХ ЦІННОСТЕЙ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Ovcharenko, N. A. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X201612628 У статті висвітлюється актуальна проблема реалізації семіотичного підходу у формуванні духовних цінностей майбутніх учителів музичного мистецтва. Аналізується науково-теоретичний досвід музичної семіотики. Обґрунтовуються теоретичні аспекти використання семіотичного підходу в освіті вчителя музичного мистецтва.