МЕТОДИ РОЗВИТКУ САМОСТІЙНОГО МИСЛЕННЯ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА НА ЗАНЯТТЯХ З ХОРОВОГО ДИРИГУВАННЯ - Makarova, T. O. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X2016110911 У статті розглядаються методи та прийоми, спрямовані на розвиток самостійного мислення майбутнього вчителя музичного мистецтва на заняттях з хорового диригування. Розкрито зміст занять з хорового диригування, доведено ефективність процесу розвитку самостійного мислення студентів завдяки використанню запропонованих методів та прийомів в контексті даної проблематики.