ІННОВАЦІЙНІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВОКАЛЬНІЙ ПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ ВИЩИХ МИСТЕЦЬКИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - Mamchenko, O. M.; Derevianko, L. A. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X201619498 У статті розглянуто можливості практичного застосування проектних технологій у навчально-виховній роботі кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка, зосереджено увагу на розробці та реалізації практично орієнтованих та творчих проектів, представлено ефективні шляхи співпраці викладача і студента в площині компетентнісного підходу.