ПЕРЕКЛАДИ ДЛЯ БАНДУРИ ПОЛІФОНІЧНИХ ТВОРІВ Й.С. БАХА У ВИКОНАВСЬКІЙ ТА НАВЧАЛЬНІЙ ПРАКТИЦІ: МЕТОДИЧНИЙ АСПЕКТ - Губ’як , Дмитро (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2021)
Представлено методичні підходи до проблеми перекладу поліфонічного матеріалу для бандури.Порушено проблему компаративного співставлення виконавських можливостей київської та харківської бандур, відповідних їм способів гри при виконанні поліфонічної фактури. Розглянуто перспективи ширшого залучення харківської бандури до виконавської та навчальної практики.