ІНТЕГРАЦІЯ ДИСЦИПЛІН МУЗИЧНО-ВИКОНАВСЬКОГО ЦИКЛУ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Ekonomova, Olga S. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X201618588 У статті розкрито сутність інтеграції дисциплін музично-виконавського циклу у професійній підготовці майбутніх учителів музичного мистецтва, висвітлено зміст професійної підготовки майбутнього вчителя музичного мистецтва, визначено підходи до освітнього процесу шляхом інтеграції предметів музично-виконавського циклу у професійну підготовку майбутніх учителів музичного мистецтва.