МУЗИЧНО-ВИКОНАВСЬКЕ МИСТЕЦТВО В КУЛЬТУРНОМУ СЬОГОДЕННІ КИЄВА - Kuryshev, Yevhen V. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2017)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X20161670 У статті розглянуто загальний стан та творчі досягнення українського музично-виконавського мистецтва останніх років. Проаналізовано найважливіші явища концертно-артистичного життя Києва, надано мистецтвознавчу оцінку мистецьких подій у Національній філармонії та Національній опері України, у Київському університеті імені Бориса Грінченка та Київському інституті музики імені Р.М. Глієра. Розглянуто проблемні питання сучасного музичного виконавства, акцентовано увагу на значенні концертно-виконавської практики студентів у процесі професійної підготовки майбутнього вчителя музичного мистецтва.