ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗВИТКУ ЧУТТЯ РИТМУ У СТУДЕНТІВ НА ЗАНЯТТЯХ СОЛЬФЕДЖІО - Khodovorska, I. M. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2019)
DOI: https://doi.org/10.28925/2518-766X.2018.3.116120 У статті розкривається одна з актуальних проблем сучасної музично-педагогічної освіти, що стосується використання інноваційних технологій у музично-теоретичній підготовці студентів вищих музичних навчальних закладів. Автор статті висвітлює найбільш поширені методи розвитку чуття ритму, що застосовуються в сучасній практиці викладання сольфеджіо.