ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МУЗИКАНТІВ ЯК ОСНОВА ЇХНЬОГО ДУХОВНОГО РОЗВИТКУ - Poluboyarina, I. I. (Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, 2019)
DOI: ttps://doi.org/10.28925/2518-766X.2018.3.97102 У статті обґрунтовується актуальність впровадження у професійну підготовку студентів-музикантів принципу інтеграції. Дається філософсько-педагогічне визначення таких понять, як «духовність», «духовні цінності» студента-музиканта. Метою статті є визначення шляхів впровадження принципу інтеграції у професійну підготовку, впливу інтеграційних процесів на розвиток духовності студентів-музикантів. Визначаються мета і переваги інтеграційного навчання як основи духовного розвитку студента-музиканта.