ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ЖУРНАЛ «МИСТЕЦТВО ТА ОСВІТА»: 20-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

Автор(и)

Ключові слова:

всеукраїнський науково-методичний журнал «Мистецтво та освіта», 20-річний ювілей, мистецька педагогіка, мистецька освіта.

Анотація

DOI:  https://doi.org/10.28925/2518-766X.20172.5153

У статті представлено журнал «Мистецтво та освіта», що є всеукраїнським науково-методичним виданням і висвітлює проблеми теорії та історії мистецької освіти, теорії та методики виховання, методики викладання музики, образотворчого мистецтва і художньої культури. Наголошується на унікальності цього часопису художньо-педагогічного спрямування, єдиного на теренах України журналу з мистецької освіти і художньо-естетичного виховання, в якому розкриваються набутки мистецької педагогіки і досвід мистецької освіти України та інших країн світу вітчизняними і зарубіжними вченими та педагогами-практиками. Простежуються етапи розвитку журналу на шляху його становлення, виокремлено здобутки видання за 20 років діяльності.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

Downloads


Переглядів анотації: 454

Опубліковано

2017-12-21

Як цитувати

Rahozina, V. V. (2017). ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ЖУРНАЛ «МИСТЕЦТВО ТА ОСВІТА»: 20-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ. Музичне мистецтво в освітологічному дискурсі, (2). вилучено із https://mmod.kubg.edu.ua/index.php/journal/article/view/84